Sex και άλλα κόλπα!!

2013-11-12 21:06

Με αφορμή μια πρόσφατη συζήτηση που είχα με ένα φίλο μου σχετικά με το πώς μπορείς να διατηρήσεις μια σχέση ζωντανή και να ανάψεις τον/την σύντροφό σας,αποφάσισα να γράψω αυτό το άρθρο δίνοντας σας κάποιες ιδέες.

1.Μπορείς να του στείλεις ένα sms ή ένα email γράφοντας του "Ανυπομονώ να σε γδύσω όταν γυρίσεις σπίτι " ή " Σε περιμένω σπίτι φορώντας μόνο τα εσώρουχα μου " .Αυτό θα βοηθήσει να δημιουργήσει το ταίρι σας τις δικές του εικόνες και φαντασιώσεις.

2.Περίμενε τον μια μέρα στο σπίτι να γυρίσει από τη δουλειά φορώντας τα πιο sexy  εσώρουχα ή μπορείς να αγοράσεις ενα ζευγάρι μαύρες ζαρτίερες και μαύρα ή κόκκινα δαντελωτά εσώρουχα. Απλά βεβαιώσου πως έρχεται μόνος στο σπίτι και όχι με κάποιον φίλο του.

3.Πρωινό σεξ το θαυματουργό. Tο πρωινό σεξ είναι γρήγορο και δεν απαιτεί πολλά προκαταρκτικά. Ο βασικός κανόνας είναι να μη το προετοιμάσεις (δηλαδή μην βάλεις ρολόι για να ξυπνήσεις). Αν ξυπνήσεις εσύ νωρίτερα, άρχισε να τον περιποιείσαι με τα χείλια και τα χέρια σου και να είσαι σίγουρη πως θα ξυπνήσει για τα καλά.Επίσης μπορείτε να κάνετε μια παραλλαγή.Αν ξυπνήσεις μέσα στη νύχτα ή πολύ πρωί, αξίζει έστω και για μια φορά να του χαλάσεις τον ύπνο, φτιάχνοντάς του τη λίμπιντο.

4.Κάνε ένα στριπτίζ.Μην σκέφτεσαι που θα βρεις την ώρα και την όρεξη. Ντύσου σέξι, βάλε μουσική, κλείσε τα μάτια αν ντρέπεσαι ή χαμήλωσε τα φώτα και θα το κάνεις!

 

5.Συγκράτησέ τον.Απότρεψε την πρόωρη εκσπερμάτιση –και απόλαυσέ το περισσότερο– με αυτά τα κόλπα.Βάλ’ τον να φορέσει προφυλακτικό που να περιέχει τον αναισθητικό παράγοντα βενζοκαΐνη.

 

 

                                                                                         Jeepakias