One night stands:Εσύ το δοκίμασες?

2014-04-29 20:13

Σύμφωνα με τις επίσημες έρευνες, μόλις ένα 50% των Ελλήνων έχει κάνει κάποια στιγμή στη ζωή του one night stand.Η εποχή των λιγότερων ρούχων που πάνε πακέτο με τις λιγότερες αναστολές προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες. Η καλύτερα εποχή για να δοκιμάσει κανείς να κάνει one night stand είναι το καλοκαίρι, λιγότερα ρούχα ευκολότερη πρόσβαση.Κι επειδή αν σου τύχει καλό θα είναι να το κάνεις σωστά ,ετοιμάσαμε έναν απαλλαγμένο από ενδοιασμούς οδηγό για (περίπου) πρωτάρηδες.

 

Βήμα 1:Πού?

Η αυθόρμητη απάντηση μοιάζει να είναι «οπουδήποτε».Αν είστε σε ενα beach bar –ή σε οποιοδήποτε bar– και η ιδέα σας έχει περάσει από το μυαλό, μαζί με εκείνο το γύρο από τα σφηνάκια, καλύτερα είναι να προτείνετε βόλτα στην παραλία μαζί του «για να πάρετε αέρα/ γιατί ζαλιστήκατε/ για να μείνετε οι δυο σας/ γιατί η μουσική δεν παλεύεται».Η καλύτερη ιδέα για να απομονωθείτε και ότι ήθελε προκύψει...

Η πλειοψηφία των γυναικών είναι πολύ πιθανότερο να κάνει για πρώτη φορά one night stand με κάποιον από τον ευρύτερο φιλικό κύκλο σε ένα beach party ή μαζικές εξόδους για ποτό με την αφορμή γενεθλίων, ή πάρτι γενικότερα, είναι προσφορότερα πεδία δράσης από το καινούριο μπαράκι που ακούσατε ότι μαζεύει «ωραίο κόσμο».

 

Βήμα 2

Μια γυναίκα θα υποκύψει στον πειρασμό του one night stand ευκολότερα αν δεν της φανεί προμελετημένο –κι ακόμα περισσότερο, αν δεν της δώσετε την εντύπωση πως το κάνετε κάθε βράδυ, αλλά πως εκείνη σας ενέπνευσε αυτό το πάθος που δεν μπορείτε να ελέγξετε.Σε αντίθεση με τους άντρες που δεν παρουσιάζουν τέτοια κολλήματα.

 

Βήμα 3

Πού όμως θα ήταν το ιδανικό μέρος για να κάνετε sex με έναν άγνωστο?Το ουδέτερο έδαφος –σχετικά κρυμμένη παραλία, αυτοκίνητο, ξενοδοχείο…– όχι μόνο διευκολύνει τους αποχωρισμούς κατόπιν εορτής, αλλά και δε χαλάει τον αυθορμητισμό.Αποτελεί επίσης να αποφευχθούν μετέπειτα περίεργες καταστάσεις ,όπως να σε περιμένει κάτω απο το σπίτι σου μέσα στο αυτοκίνητό του μέσα στη νύχτα με τα φώτα ανα΄μενα .

 

Βήμα 4

Το sex στη περίπτωση αυτή αποτελεί φυσική δραστηριότητα και όχι κάμια μορφή εκδήλωσης αγάπης απο τον/την σύντροφό σας. Σας απαλάσει από διάφορους ενδιασμούς και μπορείτε να δοκιμάσετε τα πάντα. Αν κάτι δεν αρέσει στον άλλο απλά το σταματάτε αλλά μπορείτε να κάνετε μια προσπάθεια να το δοκιμάσετε.Δεν χρειάζετε να σκεφτείτε "πως θα το πάρει ο άλλος".Μπορείτε να δοκιμάσετε ότι στάση θέλετε και να πειραματιστείτε με τον "άγνωστο" παρτενέρ που θα έχετε δίπλα.

 

jeepakias