Τρελές φαντασιώσεις

2013-11-14 20:48

Τρελές φαντασιώσεις...

Έχετε σκεφτεί ποτε σας ποιά είναι η πιο τρελή σας φαντασίωση ή και του/της συντρόφου σας? Εμείς το σκεφτήκαμε για σας και έχουμε και λέμε :

 

1.Σεξ σε σκοτεινό δρομάκι : Απλά κάντε το εικόνα. Μόνοι μεσα σε ένα σκοτεινό δρομάκι,αργά τη νύχτα και σας έρχεται η επιθυμία να κάνετε σεξ.Τί κάνετε? Αρχικά γονατίζει η γυναίκα και ξεκουμπώνει το παντελόνι του παρτενέρ . Ξεκινάει κάνοντας στοματικό σεξ. Έπειτα συνεχίζετε σηκώνοντας την και ακουμπώντας τα χέρια της στον τοίχο με λυγισμένα τα γόνατά της (Αυτό βοηθάει στην καλύτερη διεισδυση του άντρα).

 

 

2.Σεξ μέσα στη θάλασσα :Λίγο πολύ όλοι μας έχουμε φανταστεί να κάνουμε σεξ μέσα στη θάλασσα. Επιλέξτε μια ερημική παραλία περικυκλωμένη με βράχους ώστε να είναι σχετικά δύσκολο να σας δούνε .Βουτήξτε μέχρι τους μηρούς σας. Βγάλτε το μαγίο της συντρόφου σας και αφήστε και εκείνη να βγάλει το δικό σας .Τραβήξτε την κοντά σας βάζοντας τα χέρια σας στους γλουτούς της και σηκώστε την στην αγκαλιά σας .Η αίσθηση του νερού κατα τη διάρκεια του σεξ είναι μοναδική.

 

 

3.Διαφορά ηλικίας: Είναι ο πόθος γι' αυτό που δεν έχουν; Οι άντρες πολύ συχνά  φαντασιώνονται να κάνουν σεξ με γυναίκες με μεγάλη διαφορά ηλικίας. Στα 18 θέλουν τις σαραντάρες γιατί θεωρούν ότι θα τους μάθουν πολλά και οι λίγο πιο ώριμοι, θέλουν τις πιτσιρίκες γιατί πολύ απλά λιμπίζονται τα σφιχτά οπίσθια και το... αθώο τους βλέμμα! Σωστά?

 

 

4.Στριπτίζ :Κάθε γυναίκα θέλει να αισθάνεται ότι είναι επιθυμητή και η φαντασίωση του στριπτίζ της επιτρέπει να ζήσει το όνειρο να είναι το κέντρο του σεξουαλικού ενδιαφέροντος για όλο τον κόσμο, ακόμα και μόνο για ένα τραγούδι. Αν και μια τρελή φαντασίωση είναι και να δεις τον σύντοφό σου να κάνει στριπτίζ...Ε κορίτσια??

 

                                                                             

                                                                                                                  Jeepakias