Έχεις τα γενέθλια σου …Τι δώρο να σου κάνω?

2014-04-28 22:10

Έχεις τα γενέθλια σου …Τι δώρο να σου κάνω?

Κάθε χρόνο την ημέρα των γενεθλίων του αναρωτιέσαι τί δώρο θα του πάρεις. Σκέφτεσαι να αγοράσεις κάτι πρωτότυπο αλλά όχι συνηθισμένο ..Σκέφτεσαι μην ξεχαστείς και του πάρεις το ίδιο δώρο με πέρυσι ,το άρωμα του ,που στην τελική μπορεί να το αγοράσει και μόνος του …Θέλεις να του δώσεις  κάτι που θα του μείνει αξέχαστο. Μην ανησυχείς την λύση θα σου τη δώσουμε εμείς.

Η μέρα είναι μεγάλη και μπορείς να ξεκινήσει το πάρτι από νωρίς. Μην διστάσεις σε τίποτα αφού το δώρο είναι μόνο για εκείνον και εσένα.

Βήμα Πρώτο : Μήνυμα στο κινητό

Ξεκίνησε την μέρα του πολύ όμορφα στέλνοντας ένα μήνυμα στο κινητό με τις πιο γλυκές ευχές του. Όμως, αμέσως μετά θα του στείλεις ένα μήνυμα που θα του διεγείρεις το ενδιαφέρον και θα του εξάψεις τη φαντασία του. Μπορείς να του γράψεις  «…είμαι μόνη στη κρεβατοκάμαρα και δεν φοράω τίποτα ..θες να έρθεις να μου κάνεις παρέα…!».Το τι θα γράψεις εξαρτάται απο εσένα.

Βήμα Δεύτερο : Κλείσε δωμάτιο σε ξενοδοχείο

Κάνε τη διαφορά …Μην κλειστείτε το βράδυ στο σπίτι για να το γιορτάσετε. Κλείσε ένα δωμάτιο σε ξενοδοχείο. Πήγαινε εσύ πρώτη. Στείλετε του σε μήνυμα τη διεύθυνση του ξενοδοχείου και τον αριθμό του δωματίου. Χαμήλωσε τα φώτα ,φόρα τα πιο σέξι εσώρουχα σου στο αγαπημένο του χρώμα και από πάνω ένα νεγκλιζέ, ψηλές γόβες και μια μάσκα στο πρόσωπο. Φόρα ένα κόκκινο κραγιόν. Βάλε ένα κατάλληλο τραγούδι (Joe Cocker You can leave your hat on) και προετοιμάσου για το καλύτερο στριπτίζ της ζωής σου (βοηθάει αν κάνεις καμία δυο δοκιμές στο σπίτι πριν τη μεγάλη βραδιά).

Βήμα Τρίτο : Ι.Χ  και Βουνό …

Και όμως η βραδιά δεν έχει τελειώσει ακόμα. Οι εκπλήξεις συνεχίζονται …Πάμε μια βόλτα. Μπείτε στο αυτοκίνητο. Ανεβείτε στο πιο κοντινό βουνό και βρείτε ένα σκοτεινό και απόμερο μέρος. Μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα των περαστικών, ένα καλό σημείο να μην πέφτουν φώτα από διερχόμενα αυτοκίνητα πάνω σας. Το sex στο αυτοκίνητο είναι σχεδόν πάντα γρήγορο και παθιασμένο. Μάλλον σου θυμίζει την εποχή που δεν είχες και άλλη επιλογή και έπρεπε οπωσδήποτε να το κάνεις στο αυτοκίνητο. Η ένταση και τα ιδρωμένα σώματα δημιουργούν την πιο ερωτική ατμόσφαιρα.

Βήμα Τέταρτο : Ποτό και Παραλία

Δύο ποτήρια ,ένα κόκκινο κρασί και μια πετσέτα και φύγαμε για παραλία .Προτίμησε μια απομονωμένη παραλία. Να μην έχει κόσμο και μαγαζιά τριγύρω. Αν είναι καλοκαίρι, κάντε μια βουτιά στη θάλασσα χωρίς να φοράτε τίποτα. Θα αισθανθείτε μια μοναδική αίσθηση ελευθερίας. Αλλιώς περιοριστείτε σε παιχνίδια στην αμμουδιά …!!!Και χρόνια πολλά !!!!

 

jeepakias