Έρωτας

2014-01-06 15:52

Έρωτας

Έρωτας με την πρώτη ματιά ?Τί άραγε ερωτευόμαστε σε έναν άνθρωπο όταν τον βλέπουμε για πρώτη φορά?

Έχω ακούσει από πολλούς να αναφέρονται στο πλούσιο εσωτερικό κόσμο του ανθρώπου που συνάντησαν πριν από πέντε λεπτά και δεν πρόλαβαν να τον γνωρίσουν ακόμα.Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας .Άντρες και γυναίκες αυτό που κοιτάνε αρχικά, αυτό που τους κεντρίζει την προσοχή όταν βλέπουν για πρώτη φορά κάποιον είναι η εξωτερική του εμφάνιση χωρίς καμία αμφιβολία.

Ερωτευόμαστε κάποιον γιατί πρωτίστως ικανοποιεί μία απο τις πέντε αισθήσεις μας την όραση.

Νιώθουμε ωραία όταν βλέπουμε κάτι όμορφο. Σε κάνει να χαμογελάς. Σε γεμίζει με θετική ενέργεια και διάθεση για ζωή .Θα πρέπει να σου διεγείρει το μυαλό. Να σου δημιουργεί την επιθυμία να συζητάς μαζί του για όλα τα θέματα. Επιδιώκεις να βελτιώσεις τον εαυτό σου σε όλους τους τομείς , σε προσωπικό, σε επαγγελματικό, σε πνευματικό επίπεδο.

Μη νομίζετε όμως  πως όλα είναι ειδυλλιακά και τέλεια. Μην περιμένετε τον πρίγκιπα με το άσπρο άλογο .Κανένας άνθρωπος δεν είναι τέλειος .

Προσπαθήστε να εντοπίσετε τα θετικά στον άνθρωπό σας και να τα αναδείξετε, όχι όμως να εγκλωβιστείτε σε σχέσεις που καταπιέζουν την προσωπικότητα σας και την ελευθερία σας σε κάθε μορφή της.

 

 

                                                                        jeepakias